Τοποθετήσεις

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

'Εμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει κάθε είδος τοποθέτησης ταπετσαρίας και φωτοταπετσαρίας.

 

 LAMINATE

Τα Laminate τοποθετούνται με μεγάλη ευκολία αρκεί να ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία. Παραλαμβάνοντας μια καθαρή και ξηρή επιφάνεια εγκλιματίζουμε το δάπεδο στο χώρο που θα τοποθετηθεί για 24-48 ώρες.

Το υπόστρωμα που τοποθετούμε κάτω από το laminate είναι απαραίτητο και αποτελεί την τέλεια στήριξη για μια μακρά διάρκεια στο πάτωμα.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας κάτω από την επίβλεψη του Κου Σκλαβενίτη Δήμητρη διατηρούν κατά την τοποθέτηση σωστές συνθήκες για την συστολή και διαστολή του πατώματος ανάλογα τις διαστάσεις του δικού σας χώρου.

Όταν η εργασία ολοκληρωθεί με την τοποθέτηση των κατάλληλων σοβατεπί και αξεσουάρ το πάτωμα είναι έτοιμο για οποιαδήποτε χρήση.

Τέλος τα laminate μπορούν να τοποθετηθούν ξανά και ξανά αφού υπάρχει το μοναδικό σύστημα click.

 

ΥΠΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Όταν στο χώρο σας υπάρχει υποδαπέδια θέρμανση ,η επιλογή του laminate θα πρέπει να γίνει προσεκτικά .Τα περισσότερα laminate είναι κατάλληλα για την περίπτωση αυτή αρκεί να ακολουθούνται οι παρακάτω κανόνες:

Πριν την τοποθέτηση

Όλοι οι αγωγοί του ζεστού νερού να έχουν τοποθετηθεί κάτω από το βασικό δάπεδο και να είναι min.3cm κάτω από την επιφάνεια. Επιπλέον το σύστημα θα πρέπει να δοκιμαστεί πριν την εγκατάσταση του laminate.

Τοποθέτηση

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης η υποδαπέδια θέρμανση είναι σβηστή και τοποθετούμε υπόστρωμα που είναι κατάλληλο για τη θέρμανση. Οι αρμοί συστολής-διαστολής θα παίξουν το σημαντικότερο ρόλο αρκεί να μπουν στις κατάλληλες θέσεις.

Μετά την τοποθέτηση

Μετά την τοποθέτηση περιμένουμε τουλάχιστον 24 ώρες πριν ανοίξουμε την θέρμανση και αυξάνουμε την θερμοκρασία σταδιακά .Η θερμοκρασία της επιφάνειας του δαπέδου δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 28οC.Η ανώτερη θερμοκρασία των σωλήνων του νερού θα πρέπει να είναι 50οC.

ergasies

 

ergasies2

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ 

Στ. Γονατά 15, Μπουρνάζι - Περιστέρι, Τ.Κ. 12133
(Πλησίον Εθνικής Οδού - Έξοδος Ά Περιστερίου - Μπουρνάζι)
Τηλ.:210-578 0671   Fax: 210-578 0846
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πνευματικά δικαιώματα Clickmedia, Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος © 2012